Torvikopla Big Band soittaa manserockia Pakkahuoneella – liput levynjulkaisukeikalle myynnissä nyt!

Torvikopla Big Bandin manserock-levynjulkkarikeikan liput ovat nyt myynnissä Tiketissä. Tampereen Pakkahuoneella 16. toukokuuta järjestettävällä keikalla Torvikopla Big Band esittää kokonaisuudessaan uuden sukupolven manserock-tulkinnoista koostuvan levynsä Outoon valoon.

Keikan solistikaarti on näyttävä: Torvikoplan kanssa lavalle nousevat manserock-vaikuttaja ja bluesmuusikko Heikki Silvennoinen, muhkeasta äänestään tunnettu tenori Pentti Hietanen, nouseva vokalistikyky Noora Louhimo sekä lukuisissa pop-, rock ja funkbändeissä vaikuttava Jari Latva-Teikari, joka on Torvikopla Big Bandin vakituinen laulusolisti. Lisäksi rap-artisti Hannibal räppää keikalla yhden kappaleen verran.

”Olemme iloisia, että nimekkäät solistit ovat lähteneet ennakkoluulottomasti mukaan tulkitsemaan manserockia uudella tavalla”,

Torvikopla Big Bandin taiteellinen johtaja Maiju Virtanen sanoo.

Virtanen on yksi manserock-levyn ideoijista ja kantavista voimista. Hän on ollut mukana rakentamassa albumia alusta saakka. Idea manserock-levystä big bandin esittämänä syntyi jo vuonna 2011. Levynjulkaisukeikka Pakkahuoneella huipentaa pitkän levyprojektin.

”Odotan keikkaa innolla. On kiinnostavaa nähdä, miten big band -versiot otetaan vastaan kaupungissa, joka on leimallisesti rock-paikkakunta.”

Outoon valoon -albumilla kuullaan sovituksia muun muassa Tabula Rasan, Eppu Normaalin, Popedan ja Juice Leskisen teoksista. Sovitukset ovat eturivin jazz-sovittajien käsialaa. Mukana ovat esimerkiksi Petri Juutilainen, Erno Tiittanen ja Jere Laukkanen.

Torvikopla on tamperelainen big band, jonka musiikissa yhdistyvät nuorten soittajien energisyys ja 1930-luvun suurten jazzorkesterien glamour. Noin 20-henkisessä jazzorkesterissa erilaiset puhallinsoittimet muodostavat hienon akustisen soundin ja dynamiikan, jota tukee komppisoittimien tiukka syke.

Torvikoplan soittajat ovat pääosin Tampereen yliopistojen opiskelijoita. Suurin osa soittajista on aktiiviharrastajia, mutta joukkoon mahtuu myös musiikin ammattilaisia ja muusikoksi opiskelevia. Outoon valoon on yhtyeen neljäs äänite.

Torvikopla Big Band: Outoon valoon

Levynjulkaisukonsertti Pakkahuoneella (Tullikamarin aukio, 33100 Tampere)

Perjantaina 16.5.2014 klo 20 alkaen
Liput alkaen: 22/14 €
http://www.tiketti.fi/Torvikopla-Big-Band-Pakkahuone-Tullikamari-Tampere-lippuja/25240

Hanki liput Torvikopla Big Bandin levynjulkkarikeikalle kätevästi Tiketistä!

Hanki liput kätevästi Tiketistä!