Mesenaatti-joukkorahoituskampanja tuotti 3 526 euroa! Torvikopla kiittää kaikkia Outoon valoon -levyn mesenaatteja!

 

Huhtikuussa päättynyt Torvikopla Big Bandin Mesenaatti-kampanja tuotti huikeat
3 526 euroa Torvikopla Big Bandin Outoon valoon -albumille! Torvikopla hyödyntää joukkorahoituskampanjan tuoton 16. toukokuuta julkaistavan manserock-albuminsa tuotantokustannuksiin. Minimitavoitteena helmikuusta huhtikuulle jatkuneelle joukkorahoituskampanjalle oli 1 200 euroa.

”Tämä on loistavan upea saavutus, ja todella isot kiitokset kuuluvat kaikille mesenaateille, jotka osallistuivat rahoitukseen. Rahoituskampanjan tuotto käytetään lyhentämättömänä albumin tuotantokustannuksiin, kuten kappaleiden editointiin, miksaukseen, masterointiin, levynkansiin ja painatukseen,”

Outoon valoon -levyn projektikoordinaattori Aleksi Vuorenmaa kertoo.

Mesenaatteja albumille kertyi 74 kappaletta. Joukkorahoitus on oleellinen tapa rahoittaa albumi, sillä se julkaistaan omin voimin, ilman levy-yhtiön tai vastaavan tahon rahoitusta. Torvikopla ry on voittoa tuottamaton yhdistys.

Outoon valoon -manserock-albumia on suunniteltu ja tehty jo vuodesta 2011 saakka. Albumilla Torvikopla Big Band esittää omat, täysin uudet tulkintansa 11 manserock-klassikosta. Tyylilajit vaihtelevat swingistä funkiin ja jopa balkaniin.

Levylle Torvikopla Big Band on houkutellut mukaansa eturivin suomalaiset laulusolistit: Costello Hautamäen, Heikki Salon, Pentti Hietasen, Noora Louhimon, Hannibalin ja Jari Latva-Teikarin. Ennakkotiedoista poiketen Heikki Silvennoinen ei laula levyllä sairastumisen vuoksi.

Levy julkaistaan 16. toukokuuta Tampereen Pakkahuoneella. Levynjulkaisukonsertissa Torvikopla Big Band esittää kokonaisuudessaan Outoon valoon -albumin. Keikan solistikokoonpano poikkeaa hieman levyn solistikokoonpanosta. Mukana ovat Heikki Silvennoinen, Pentti Hietanen, Noora Louhimo, Jari Latva-Teikari ja Hannibal.

Torvikopla on tamperelainen big band, jonka musiikissa yhdistyvät nuorten soittajien energisyys ja 1930-luvun suurten jazzorkesterien glamour. Noin 20-henkisessä jazzorkesterissa erilaiset puhallinsoittimet muodostavat hienon akustisen soundin ja dynamiikan, jota tukee komppisoittimien tiukka syke.

Torvikoplan soittajat ovat pääosin Tampereen yliopistojen opiskelijoita. Suurin osa soittajista on aktiiviharrastajia, mutta joukkoon mahtuu myös musiikin ammattilaisia ja muusikoksi opiskelevia. Outoon valoon on yhtyeen neljäs äänite.

 • pe
  16
  touko
  2014

  Torvikopla Big Band: Outoon valoon -levynjulkkarikonsertti

  Solisteina Pentti Hietanen, Heikki Silvennoinen perunut, tilalla Mikko Alatalo, Noora Louhimo, Hannibal ja Jari Latva-Teikari

  Tullikamarin Pakkahuoneella
  (Tullikamarin aukio, 33100 Tampere)

  Perjantaina 16.5.2014
  Warm-up klo 20:00, Showtime klo 21:00
  Ikäraja K-18. Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

  Liput alkaen: 22/14 € Tiketistä

  Lauteet lämmittelevät Noora Louhimon akustinen kokoonpano sekä Mikko Alatalo.

  Hanki liput Torvikopla Big Bandin levynjulkkarikeikalle kätevästi Tiketistä!
  Liput myynnissä nyt Tiketissä!

  Huomio!

  Heikki Silvennoinen ei valitettavasti pääse pe 16.5. konserttiin esiintymään: Silvennoinen on loukannut ulkomaanreissulla jalkansa, eikä pääse veritulppariskin takia lentämään. Torvikopla pahoittelee tätä odottamatonta peruutusta, josta saimme tietää keskiviikkona. Onneksi olemme kuitenkin saaneet varmistettua MIKKO ALATALON hänen tilalleen konserttiin.

  Alatalo tulee konsertissa esiintymään sekä yhtenä Torvikopla Big Bandin solisteista, että myös lämmittelemässä lauteita ennen Torvikoplaa. Luvassa on mahtava konsertti, tervetuloa Pakkahuoneelle viihtymään!