PERUTTU: Torvikopla Big Band ja Rehupiikles – Jatsin kutsu


Koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi joudumme valitettavasti perumaan Jatsin kutsu -konsertin Rehupiiklesin kanssa Pakkahuoneella 1.5.2020.

Pakkahuoneen Jatsin kutsu -konserttiin lippunsa Tiketiltä ostaneet tulevat saamaan Tiketiltä palautusohjeet tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Palautuspyynnön voi tehdä myös lomakkeen kautta: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Tiketin osalta koronaviruksen vuoksi peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020. Tämän päivän jälkeen he tilittävät palauttamatta jääneet liput Torvikopla ry:lle.

Lippu.fi:n kautta ostaneet voivat hakea palautusta seuraavan linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

Torvikopla Big Band kiittää ja pahoittelee tilannetta. 💜

* * *
Vapunpäivän iltana Torvikopla Big Band ja Rehupiikles esiintyvät yhdessä ja erikseen Tullikamarin Pakkahuoneella, Tampereella. Riemumielisessä vappukonsertissa kuullaan rokkia, bluesia ja kaikenlaista jatsia. Rehupiikles naurattaa ja Torvikopla liikuttaa – tätä konserttia et voi ohittaa!

Torvikopla Big Band on tamperelainen nuori ja energinen big band, joka soi ilosta ja intohimosta musiikkiin ja yhdessä tekemiseen. Suurin osa soittajista on aktiiviharrastajia, mutta joukkoon mahtuu myös musiikin ammattilaisia ja muusikoksi opiskelevia. Torvikopla lähestyy monenlaista suomalaista musiikkia rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Tästä hyvä esimerkki on manserokkia sisältävä Outoon valoon –albumi, joka julkaistiin keväällä 2014.

Kuva: Eetu Keränen

Rehupiikles on huumoripitoinen rock’n’roll-jazz-kantri-blues-kansanmusiikkiyhtye Jalasjärveltä, jonka musiikki ja show saavat haurankaivajankin nauramaan. Rehujen monet jazz- ja soul-helmet ovat innoittaneet suomalaisia jo 30 vuoden ajan eikä bändin vaikutusta suomalaisten jazz- ja soul-musiikin tuntemukseen sovi vähätellä. Rehupiikles julkaisi ensimmäisen levynsä, Noiruttu Pohojam’maa, vuonna 1995. Levyltä löytyvät mm. superhitit Ylihärmä ja Som’muv’velii. Viimeisin albumi, Ilimastom’muutos, on julkaistu syksyllä 2019.

Tervetuloa vapunpäivän iltana Pakkahuoneelle!

Torvikopla Big Band ja Rehupiikles:
Jatsin kutsu

Perjantaina 1.5.2020
Tullikamarin Pakkahuoneella (Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere)

Ovet: klo 18:15, Showtime: klo 19
Ikäraja K-18.

Liput ennakkoon: 23 €; opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät: 20 €
Liput ovelta: 25 € / 22 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet)

» Tapahtuman tiedot Facebookissa

Osta liput Tiketistä!