Ensimmäinen Torvikopla-klubi: Swing perjantaina 10.2.2017

Torvikopla järjestää vuonna 2017 Tampereella helposti lähestyttäviä klubi-iltoja eri teemoilla, ensimmäisenä kuullaan swingiä. Torvikopla Big Band esiintyy Tampereen ylioppilasteatterilla (Itsenäisyydenkatu 12-14, Tampere) perjantaina 10.2.2017.

Svengaavassa illassa kuullaan musiikkia perinteisestä swingistä suomalaisten hittien big band -versioihin.

Ovet klo 19.30
Lauri Pulakka klo 20
Torvikopla Big Band klo 21
Liput 5 € LOPPUUNMYYTY!

Keikka on loppuunmyyty! Valitettavasti ovelle ei jäänyt yhtään lippua myyntiin. Seuraava Torvikopla-klubi on keväällä 2017, tervetuloa sinne sitten viimeistään kaikki!

Järjestää: Torvikopla ry.

Tunnelmaa nostattavat tottakai myös Torvikopla Big Bandin omat laulusolistit, ihanat ja huikeat Elina Hanni ja Jari Latva-Teikari. Mainittakoon myös, että bändin edessä heiluu taiteellinen johtajamme Antti Karvonen.

Lämpimästi tervetuloa!

» Tapahtumatiedot Facebookissa

Osta liput etukäteen kätevästi Torvikoplan verkkokaupasta Holvi.com-palvelussa:

Vaihtoehtoisesti voit myös tukea enemmän ja hankkia kannatuslipun 10 eurolla. Kannatuslipulla saat yhden henkilön sisäänpääsyn, mutta maksat tuplasti enemmän. Ja Torvikopla kiittää! 🙂


TORVIKOPLA CLUB: SWING
At Tampereen Ylioppilasteatteri (Itsenäisyydenkatu 12-14, Tampere)
On Friday 10.2.2017.

On this swinging evening Torvikopla Big Band will be playing some classic swing tunes as well as big band arrangements of some Finnish rock tunes.

Doors: 19.30.
Lauri Pulakka: 20:00.
Torvikopla Big Band: 21:00.
Tickets: 5 €. SOLD OUT!

The gig is SOLD OUT! There are no tickets available at the entrance, unfortunately. Welcome to the next Torvikopla Club later in the Spring 2017!

Organized by: Torvikopla ry.

Buy tickets in advance at the Torvikopla’s web store.

swingijuliste3